Etablering eller renovering af badeværelse​

Drømmer du om at få istandsat og moderniseret dit badeværelse? Eller kunne du tænke dig at få bygget et helt nyt badeværelse? Så er du kommet til det rette firma. Hos Murerfirmaet Viggo Søby A/S står vi klar til at hjælpe dig med at realisere drømmen, uanset om det er et nyt bad eller en renovering af badeværelse, du drømmer om.​

Vi har 60 års erfaring som murer, og vi varetager typisk opgaver for både private boligejere og forskellige former for erhvervskunder i Herning, Ikast, Bording, Silkeborg og omegn. Skal vi også varetage din renovering af badeværelse?

Nyt badeværelse eller renovering af det eksisterende?

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du kunne tænke dig at få bygget et helt nyt bad, eller om budgettet og ønskerne i stedet for er til badeværelsesrenovering.

Vi varetager altid enhver opgave med fokus på at levere arbejde i højeste kvalitet, så du kan være helt sikker på, at du både får et flot og langtidsholdbart resultat i moderne materialer.

Vi lægger vægt på troværdighed og en god dialog, og vi er altid til at tale med, hvis der skulle opstå ændringer undervejs.

Vi lægger vægt på troværdighed og en god dialog, og vi er altid til at tale med, hvis der skulle opstå ændringer undervejs.​​

Indhent et tilbud på renovering af badeværelse​

​Hvad koster renovering af badeværelse? Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den badeværelsesrenovering, som du drømmer om? Eller er det et helt nyt badeværelse, du kunne tænke dig at få beregnet en pris på? 

Kontakt os gerne på 26 84 91 96 eller skriv til os på henriksoeby.hs@gmail.com allerede i dag og fortæl os om dine ønsker og drømme. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til den rette pris.

Vil du have et godt tilbud på dit projekt?


Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os på e-mail henriksoeby.hs@gmail.com eller ring til os på 26 84 91 96 for at høre nærmere.

Få et godt tilbud på overstående punkter

Udfyld formularen under, og vi vil vende tilbage så hurtigt vi kan

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

MURERFIRMAET VIGGO SØBY A/S

Kirkebakken 35, 7400 Herning

Klik her for rutevejledning

CVR: 34735913

Kontaktoplysninger

Telefon: 26 84 91 96

E-mail: henriksoeby.hs@gmail.com

Læs vores cookiepolitik

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.