​Renovering af badeværelse eller etablering af et helt nyt badeværelse

​Drømmer du om at få istandsat og moderniseret dit badeværelse? Eller kunne du tænke dig at få bygget et helt nyt badeværelse? Så er du kommet til det rette firma. Hos Murerfirmaet Viggo Søby A/S står vi klar til at hjælpe dig med at realisere drømmen, uanset om det er et nyt badeværelse eller en renovering af badeværelse, du drømmer om.

Vi har 60 års erfaring inden for murerfaget, og vi varetager typisk opgaver for både private boligejere og forskellige former for erhvervskunder i Herning, Ikast, Bording, Silkeborg og omegn. Skal vi også varetage din badeværelsesopgave?

Nyt badeværelse eller renovering af det eksisterende?

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du kunne tænke dig at få bygget et helt nyt badeværelse, eller om budgettet og ønskerne i stedet for er til renovering af badeværelse. 

Vi varetager altid enhver opgave med fokus på at levere arbejde i højeste kvalitet, så du kan være helt sikker på, at du både får et flot og langtidsholdbart resultat i moderne materialer. 

Vi lægger vægt på troværdighed og en god dialog, og vi er altid til at tale med, hvis der skulle opstå ændringer undervejs.

Kontakt os og indhent et tilbud på renovering af badeværelse

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den renovering af badeværelse, som du drømmer om? Eller er det et helt nyt badeværelse, du kunne tænke dig at få beregnet en pris på? 

Kontakt os gerne på 26 84 91 96 eller skriv til os på henriksoeby.hs@gmail.com allerede i dag og fortæl os om dine ønsker og drømme. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til den rette pris.

​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Murerfirmaet Viggo Søby A/S

CVR: 34735913