Forsikringsskader

Lad os klare opgaven for dig

Hos MURERFIRMAET VIGGO SØBY A/S tilbyder vi en bred vifte af opgaver – store som små. Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Rørskader

Hos murerfirmaet Viggo Søby har vi stor erfaring med at løse forskellige typer forsikringsarbejde.

En skade vi oftest oplever, er rørskade. En sådan skade kan være en stor forstyrelse og vi bestræber os altid på at reagere hurtigt.

Vi sørger for at arbejdet glider så let som muligt, oftest i tæt kontakt med øvrige faggrupper og forsikringsselskab.

Når skaden er sket og vi alligevel er i gang, så vælger mange at give eksempelvis badeværelset en opgradering.

Her står vi klar med vejledning og gode råd, så mulighederne udnyttes bedst muligt. Uanset skades type, så kontakt os og vi kommer forbi til en besigtigelse af opgaven.

Med kvalitet og service i højsædet

Når vi udfører et stykke arbejde, er det altid med henblik på at levere en løsning af højeste kvalitet. Undervejs sørger vi også for at yde den bedste service for vores kunder. Er du i tvivl om det mindste, kan vi tilbyde kompetent vejledning og gode råd.

Vores kompetente medarbejdere er alle imødekommende og ønsker at hjælpe dig i mål på bedste vis. Så du kan endelig bare spørge os undervejs, hvis du skulle være i tvivl om noget.

Få et godt tilbud på overstående punkter

Udfyld formularen under, og vi vil vende tilbage så hurtigt vi kan.

(+45) 26 84 91 96
henriksoeby.hs@gmail.com