Nybyg

Nybyg: Arkitekttegnet hus opføres efter dine ønsker

Drømmer du om at få bygget et arkitekttegnet hus, som er skræddersyet til lige netop din og din families behov og særlige ønsker?​

​Drømmer du om at få bygget et arkitekttegnet hus, som er skræddersyet til lige netop din og din families behov og særlige ønsker?

Hvis du leder efter en kompetent murer, der kan realisere din drøm om nybyg, så er du havnet det helt rette sted.

Hos Murerfirmaet Viggo Søby A/S har vi blandt andet specialiseret os i at opføre nybyggede huse, der er tegnet af en arkitekt. Det kan for eksempel være i Herning, Bording, Ikast eller Silkeborg, men det kan også være i nogle af de mange andre omkringliggende områder.

Sådan foregår processen i forbindelse med nybyg

Vi opfører nye og arkitekttegnede huse på baggrund af de arkitekttegninger, som vores kunder har fået tegnet. Det betyder, at du med stor fordel kan henvende dig til os i forbindelse med at få opført et arkitekttegnet hus, så snart du har fået tegningerne fra en arkitekt.

Herefter sørger vi for at bygge huset lige efter tegningerne, så du får det hus, du drømmer om, og som passer til dig og din familie.

Du kan finde eksempler på tidligere nybyg, som vi har varetaget for vores kunder her. Her kan du også finde inspiration til, hvordan dit kommende hus skal se ud.​

Kontakt os og realiser drømmen om et arkitekttegnet hus

Vi har samarbejdspartnere, som kan hjælpe jer med den kreative proces og tegningsarbejdet. Vi hjælper med kontakten og udarbejder herefter et tilbud, når tegningerne er klar.

Har du allerede fået tegnet dit drømmehus, og leder du blot efter et firma, der kan opføre huset? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på (+45) 26 84 91 96 eller skrive til henriksoeby.hs@gmail.com for at høre mere om forløbet og indhente et skræddersyet tilbud på byggeriet af et arkitekttegnet hus.

​Med os får du

  • ​Troværdighed​
  • ​Kvalitet i top​
  • Nybyg udført med 60 års erfaring
  • ​En håndværker, der er til at tale med
  • ​Et flot resultat

Få et godt tilbud på overstående punkter

Udfyld formularen under, og vi vil vende tilbage så hurtigt vi kan.

(+45) 26 84 91 96
henriksoeby.hs@gmail.com