Renovering af badeværelse

Etablering eller renovering af badeværelse​

Drømmer du om at få istandsat og moderniseret dit badeværelse? Eller kunne du tænke dig at få bygget et helt nyt badeværelse? Så er du kommet til det rette firma. Hos Murerfirmaet Viggo Søby A/S står vi klar til at hjælpe dig med at realisere drømmen, uanset om det er et nyt bad eller en renovering af badeværelse, du drømmer om.​

Vi har 60 års erfaring som murer, og vi varetager typisk opgaver for både private boligejere og forskellige former for erhvervskunder i Herning, Ikast, Bording, Silkeborg og omegn. Skal vi også varetage din renovering af badeværelse?

Nyt badeværelse eller renovering af det eksisterende?

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du kunne tænke dig at få bygget et helt nyt bad, eller om budgettet og ønskerne i stedet for er til badeværelsesrenovering.

Vi varetager altid enhver opgave med fokus på at levere arbejde i højeste kvalitet, så du kan være helt sikker på, at du både får et flot og langtidsholdbart resultat i moderne materialer.

Vi lægger vægt på troværdighed og en god dialog, og vi er altid til at tale med, hvis der skulle opstå ændringer undervejs.

Vi lægger vægt på troværdighed og en god dialog, og vi er altid til at tale med, hvis der skulle opstå ændringer undervejs.​​

Indhent et tilbud på renovering af badeværelse

Hvad koster renovering af badeværelse? Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den badeværelsesrenovering, som du drømmer om? Eller er det et helt nyt badeværelse, du kunne tænke dig at få beregnet en pris på?

Kontakt os gerne på (+45) 26 84 91 96 eller skriv til os på henriksoeby.hs@gmail.com allerede i dag og fortæl os om dine ønsker og drømme. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til den rette pris.

Få et godt tilbud på overstående punkter

Udfyld formularen under, og vi vil vende tilbage så hurtigt vi kan.

(+45) 26 84 91 96
henriksoeby.hs@gmail.com